Обсяг надходжень грошових коштів в Україну з-за кордону з використанням систем переказу коштів, створених резидентами і нерезидентами, у першому півріччі 2015 року склав 1,174 мільярда доларів США. Про це повідомили у прес-службі НБУ.

Читайте також: Україна хоче залучити $500 млн Міжнародного банку реконструкції та розвитку

За інформацією відомства, за перше півріччя громадяни перевели за межі України 228,9 мільйона доларів США. Обсяг переказів у межах України становив 33,870 мільярда гривень.

Також додамо, що у першому півріччі 2015 року на території України діяла 41 система переказу коштів, у тому числі 25 створених резидентами і 16 — нерезидентами.

Нагадаємо, у 2014 році обсяг переказів в Україну з-за кордону з використанням систем переказу становив 3,885 мільярда доларів США.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще