З початку кризи близько 30 тисяч працівників банківської сфери лишилися без своїх робочих місць. Причиною масового скорочення є фінансова криза в Україні, анексія Криму та військові дії на Донбасі.

Ліцензії позбулися десятки фінустанов, у багатьох з ниъ введена тимчасова адміністрація. Ті банки, які ще залишаються на ринку, також мають фінансові труднощі та вимушені приймати економні рішення, у тому числі скорочувати персонал. Про це пише агентство УНІАН.

"У результаті очищення банківської системи України, за 2014 і неповний 2015 рік, без роботи залишилося понад 29 тисяч банківських службовців", - повідомляє інформаційне агентство.

Читайте також: НБУ ліквідує луганський банк

У Національному банку запевнили, що наразі вже закінчений перший етап очищення банківського сектору. У наступному році регулятор планує перейти до другого етапу, на якому будуть впроваджені якісні зміни у систему.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще