Американські компанії Microsoft та Google домовились врегулювати всі вісімнадцять кількарічних претензій стосовно порушення патентних прав корпорацій.

Про це пише УНІАН.

"Google і Microsoft домовилися співпрацювати для вирішення ряду питань, пов'язаних з патентними правами, а також з нетерпінням очікують надалі початку спільної роботи та з інших питань на благо своїх користувачів", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Економічний рейтинг України впав до рівня Гватемали

Згідно інформації, компанії досягли угоди, проте її фінансова сторона не розголошується. Вона має покласти кінець 18 судовим позовам між Google і Microsoft, які ведуться протягом кількох років в Америці та Німеччині.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дана домовленість не виключає можливості пред'явлення в майбутньому чергових взаємних позовів", - повідомляє спільна заява двох компаній-гігантів.

Нагадаємо, одна із найгучніших патентних суперечок між двома корпораціями - звинувачення Microsoft на адресу компанії Motorola, яка згодом була придбана Google.

Microsoft стверджувала, що Motorola надавала їй ліцензії на ряд своїх патентів, що стосуються технологій бездротового з'єднання, за ціною, що не відповідає укладеним раніше договором.