Вкладникам "Дельта Банку" за період ліквідації установи виплатили вже більше 5 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

"Протягом проведення виплат в період ліквідації АТ "Дельта Банк" (виплати почалися 8 жовтня) вкладники отримали 5,2 млрд грн, або 68% від суми запланованих виплат на 7,6 млрд грн. Всього до реєстру включена інформація про більш ніж 400 тисяч вкладників", - йдеться в повідомленні.

Під час дії тимчасової адміністрації в банку вкладникам виплатили майже 8,5 млрд гривень.

Нагадаємо, Національний банк 2 вересня прийняв рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати ПАТ "Дельта Банк". До цього в банку півроку діяла тимчасова адміністрація, яку ввели 2 березня 2015 на 3 місяці, а потім продовжили на аналогічний термін. Її ввели у зв'язку з невиконанням банком окремих ліцензійних вимог, а також створенням фінансового становища, яке спричинило невиконання фінустановою своїх зобов'язань перед вкладниками та іншими кредиторами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Нацбанк проситимуть ліквідувати "Дельта Банк"

Нагадаємо, 9 жовтня президент України Петро Порошенко відповів на електронну петицію, яка передбачає перегляд ліквідації "Дельта Банку". Гарант попросив ФГВФО і ГПУ простежити за ліквідацією "Дельта Банку".