Україна розрахувалася за два мільярди кубометрів російського газу, постачання якого передбачено брюссельською угодою. Про це повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, пише УНН.

"У суботу завершується процес відбору 2 мільярдів кубометрів газу, які передбачені контрактом, укладеним у Брюсселі. Частково він пішов на закачку, частково на споживання", - сказав він.

На запитання журналістів, яку суму Україна заплатила за газ, Коболєв відповів так: "Ми придбали в них 2 мільярди кубометрів. Помножте на 227,5 і отримайте, скільки ми заплатили".

Читайте також: Уряд змінив механізм розрахунку норми споживання газу населенням

Нагадаємо, раніше очільник Міненерго РФ Олександр Новак повідомляв, що "Нафтогаз України" перерахував "Газпрому" більше 400 млн доларів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Держдумі РФ днями наголошували, що середньорічна ціна на російський газ для України у 2016 році становитиме 146,47 доларів за тисячу кубометрів.