Ціни на вітчизняному ринку нерухомості досягли свого дна, вважає президент Асоціації експертів з нерухомості України Сергій Злидень.

"Ціни зараз стабільні - вони не рухаються ні вгору, ні вниз. Навіть підвищення курсу долара, яке відбулося минулого тижня, на цінах на нерухомість поки ніяк не відбилося", - цитує його слова АССбуд.

На думку експерта, навіть якщо національна економіка відштовхнеться від дня, як запевняють чиновники з Мінекономіки, в будь-якому випадку ціни вгору почнуть йти не раніше, ніж у березні 2016 року.

Читайте також: У вересні значно скоротився профіцит держбюджету (інфографіка)

Нагадаємо, у першому півріччі 2015 року місцеві бюджети отримали 445,5 млн грн доходу від податку на нерухомість. Це вдвічі більше, ніж було заплановано в бюджеті.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відзначимо, що оподаткуванню підлягають квартири загальною площею понад 120 кв. м і будинки - понад 250 кв. м. За кожен зайвий квадратний метр потрібно заплатити 1-3% від мінімальної зарплати.