Європейські інвестори не злякалися близького розташування Маріуполя до зони конфлікту і зацікавилися Азовським судоремонтним заводом (ТОВ "СРЗ"). Повідомляють Економічні Вісті.

За словами директора керуючої компанії "Маріупольська інвестиційна група" Олега Іванюшенка, як тільки ситуація на Донбасі стабілізувалася, вони почали отримувати пропозиції від зарубіжних інвесторів.

Міжнародна компанія Roland Berger Strategy Consaltans візьметься за розробку стратегії розвитку заводу.

Протягом 5 років в Азовський судоремонтний завод потрібно вкласти інвестицій на суму 10 млн доларів, що в 2-4 рази збільшить показники в судноремонті, суднобудуванні, машинобудуванні і перевалці.

"Поки інтерес проявляють тільки фінансові інвестори, які готові вкласти гроші в перспективний проект. Ми розглядаємо будь-які варіанти, але майбутнє заводу буде залежить від позицій держави", - поділився Олег Іванюшенко.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: "Азовмаш" продаватиме продукцію на ринках Близького Сходу та Африки

Нагадаємо, що ТОВ "СРЗ" - найбільше судноремонтне підприємство на Азовському узбережжі.