Служба безпеки України зобов'язала компанію "Міжнародні авіалінії України" сплатити до державного бюджету понад п'ять мільйонів гривень боргу. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Авіакомпанія "МАУ" за липень 2014 року заборгувала кошти Державному спеціалізованому фонду фінансування загальнодержавних витрат на авіаційну діяльність та участь України у міжнародних авіаційних організаціях.

Вищий господарський суд за позовом Генеральної прокуратури прийняв рішення про відшкодування "Міжнародними авіалініями України" заборгованості на користь держави.

Читайте також: Україна не скасовує всі польоти до Єгипту, попри заяву МАУ

На виконання цього рішення Державна виконавча служба у примусовому порядку стягнула з авіакомпанії 5,375 мільйона гривень, які вже спрямували до держбюджету.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, одним з кінцевих бенефіціарів найбільшої авіакомпанії країни "МАУ" є відомий український бізнесмен Ігор Коломойський.