Делегація NASA прибула до Дніпропетровську на закриту зустріч для визначення можливостей дніпропетровських космічних підприємств у напрямку розширення співробітництва.Про це повідомляє Депо.Дніпро.

Вказується, що зустріч в Дніпропетровську не стосується "Антареса". Випробування ракети-носія пройдуть в січні, після чого планують запуск ракети.

Відомо, що між ДП "ВО ПМЗ ім. А.М. Макарова" і компанією OrbitalSciencesCorporation укладений контракт терміном до 2019 року. У рамках договору завод здійснює виготовлення і поставку основної конструкції першого ступеня ракети-носія "Антарес".

Читайте також: До кінця листопада ЗСУ отримають українські беспілотники

"Південмаш" продовжує співпрацю за низкою програм мирного освоєння космосу і готовий до нових проектів.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Нагадаємо, що перший демонстраційний пуск РН "Антарес" відбувся 22 квітня 2013 року. На сьогоднішній день здійснено п'ять пусків даної ракети-носія. Наступний старт запланований на березень 2016 року.