Співак Олександр Миньков (псевдонім Маршал) потрапив в базу даних "Миротворця".

Його внесли в базу з-за незаконного перетину українського кордону і публічного виправдання російської агресії.

Зокрема, російський співак їздив у Крим. Сайт також навів приклади його висловлювань про аннексированном півострові.

У відповідь на це Маршал назвав уряд України "чокнутим" і заявив, що навіть не хоче знати, де знаходиться Україна.

"Я навіть не хочу знати, де знаходиться ця країна. Я їжджу лише територією Росії, а Крим як був, так і залишиться нашим", – заявив Маршал.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Артист досить зухвало висловився про українців.

"Куди вони мене включили, у які списки? Мені глибоко плювати. Я плюю на них. Нехай включать в списки своїх лицемірних ідіотів, таких як Володимир Зеленський. Таких акторів ще багато, які приїжджають в РФ заробляти гроші, а там котять на нас бочку, б'ють себе в груди. Так що плювати на них", – заявив він.

Нагадаємо, одіозну російську співачку з українським корінням Лоліту Мілявську не пустили в Україну: її зняли з потяга в чотири ранку на кордоні.

Співачка їхала до своєї доньки, яка захворіла.

Прикордонники пояснили свій вчинок тим, що вона їздила до Криму.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", Мілявська обурилася тим, що СБУ заборонила їй в'їзд в Україну. Вона переконана, що своїми діями працівники СБУ руйнують сім'ї, адже артистка їхала "до хворої дитини".