"Євробачення" в Україні стало одним з найдорожчих у світі. На нього витратили $30 млн - без чверті 1 млрд гривень. Щоправда чи окупиться воно, ще не відомо, оскільки запустити міжнародну рекламу організатори не встигли.

Всю надію покладають на селфі - відвідувачі "Євробачення" опублікують фото в соціальних мережах і таким чином прорекламують Україну, повідомляє ТСН.

Так куди ж іти, щоб зробити незабутні знімки?

Головна локація конкурсу - Міжнародний виставковий центр біля станції метро "Лівобережна" і прилегла до нього територія, яку постаралися максимально облагородити: відремонтували дороги, побудували пандуси, оновили саму станцію метро, набережну, сквери.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На правому ж березі побудували єврогородки для фанатів. Головна фан-зона розташована на Хрещатику. Вхід - вільний. Для киян та гостей столиці підготували безліч розважальних заходів: там можна пограти у настільний теніс, відпочити на мішку або відчути себе зіркою "Євробачення" на сцені.

Ще одна фан-зона – на Софійській площі. Тут можна зробити селфі біля величезного кришталевого мікрофона "Євробачення".

Також є фан-зони на Михайлівській, Поштовій і Контрактовій площах, Євроклаб біля Маріїнського парку, у Київській фортеці на Печерську, на Троїцькій площі біля НСК "Олімпійський".

Інформаційний портал "Знай.ua" публікував раніше програму заходів на "Євробачення" у Києві.