Канадський фотограф Девід Бардені показав фантастичні види соляних полів Австралії та Північної Америки. З висоти пташиного польоту ці поля швидше нагадують краєвиди невідомих планет з фантастичних фільмів.

Фотограф облетів на гелікоптері незвичайні поля та зробив безліч знімків, які вразили користувачів мережі. Серія фотографій під назвою "Сіль" демонструє вражаючу здатність природи "розфарбовувати" ґрунти в різноманітні кольори, які з висоти нагадують швидше палітру фарб, ніж звичайні поля, які просто мають різний хімічний склад ґрунту.

"Мене цікавить простір, який має межі. На знімках з серії "Сіль" можна побачити дороги і дренажні канави в оточенні соляних полів. Через різний хімічний склад грунту поля контрастують один з одним. Це мистецтво. Розтягнуті кольорові фігури, їх нерівні обриси відсилають вас до робіт абстракціоністів - Марка Ротко, Кліффорда Стілла, Річарда Дібенкорн і Віллема де Кунінга", - поділився враженнями від цієї роботи Девід Бардені.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", фоторгаф створив геніальну рекламу, яка не залишить нікого байдужим. Митець, використовуючи спеціальне освітлення та кадрування, створив оптичну ілюзію, яка приховує образи тварин за силуетами людей.