У Федеральній службі безпеки Росії назвали власну версію спроби захоплення українського рятувального катера біля Скадовська.

За інформацією російських ЗМІ, представники ФСБ повідомили, що на українському човні проводили фото та відео зйомку. Вони також "отримали сигнал про порушення".

"Командир сторожового катера повідомив українському капітану, що подальший рух зазначених курсом призведе до порушення кордону. У відповідь капітан катера заявив, що не порушував кордон і вже йде до порту Скадовськ", - повідомили у російській спецслужбі.

Зазначимо, що інцидент у водах Чорного моря стався 24 квітня. Російські кораблі, что базуються в окупованому Криму, наблизилися до українського рятувального катера через нібито порушення кордону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вітчизняні танки Т-64 представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях бронетанкових підрозділів армій країн НАТО у Німеччині.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще