Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, британський боксер Тайсон Ф'юрі (26-0, 18 КО) заявив, що без нього суперважка вага – це нудне і сумне видовище. Про це він заявив під час спілкування з кореспондентом ringpolska.

Також Ф'юрі повідомив, що не перестає думати про своє повернення в ринг і дуже сподівається, що це відбудеться найближчим часом.

Відзначимо, раніше Тайсон Ф'юрі заявляв, що вважає себе королем боксу.

Нагадаємо, Ф'юрі оголосив про своє повернення в бокс 13 травня. Але генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом (BBBC) Роберт Сміт повідомив, що Ф'юрі відсторонений і не повернеться в травні в ринг.

Свій останній на сьогоднішній день бій британець провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Поєдинок завершився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Промоутер Ф'юрі повідомив, що боксер почав тренування і в травні може повернути ліцензію.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названа дата слухання у справі Ф'юрі.

Фото – Getty Images