Газпром в касаційному порядку оскаржив рішення рішення Київського апеляційного господарського суду про стягнення з російської компанії штрафу, який становить 85,9 мільярда гривень. При цьому пеня за прострочення штрафу - така ж сума.

Про претензії Газпрому розповів голова Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв, передає LIGA.net. "Було прийнято рішення апеляційної інстанції. Газпром оскаржив рішення в касації", - сказав чиновник.

Терентьєв також зазначив, що обов'язково судове рішення передасть до виконавчої служби.

Нагадаємо, 22 січня АМКУ визнав винним ПАТ "Газпром" в тому, що компанія зловживала монопольним становищем на ринку транзиту газу. Штраф склав 85,966 млрд гривень.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що столичний апеляційний суд відхилив скаргу "Газпрому" на постанову Київського суду від 5 грудня, який вирішив задовольнити позов Антимонопольного комітету України і стягнути багатомільярдний штраф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще