Генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов розказав нові подробиці конфлікту із Чорноморцем через зароблені кошти від реалізації квитків на матчі луганців у Лізі Європи на стадоні моряків.

- Одесити погасили основний борг. Це стосується виручки від продажу квитків. Але є ще моменти, які будуть вирішуватися в суді. Це стосується штрафів і витрат. Поки що суддя втретє відкладає засідання, намагаючись розібратися у всіх нюансах футбольного справи. Та й Чорноморець затягує процес. Я думаю, що український суд – найсправедливіший суд у світі і винесе справедливе рішення.

Те, як вчинив Чорноморець, за це треба нести покарання у вигляді штрафних санкцій, які передбачені договором. Він був підписаний у свій час обома сторонами. Це не новина ні для нас, ні для них. На нас теж б наклали штрафні санкції, якби ми несвоєчасно виплатили гроші. Але ми завжди все робили вчасно, - цитує слова гендиректора Зорі офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що гендиректор Карпат назвав плей-оф в українському футболі годівницею для корупції.