Убивця екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова точно знав, кого має вбити, і готувався до злочину і не розраховував самому розпрощатися з життям.

Про це заявив міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на церемонії прощання з загиблим, передає "24 канал".

За словами чиновника, уже відома біографія кілера, мотиви злочину, причини перебування на території РФ. Те, що Павло Паршов у 2015 році повернувся в Україну і пішов служи в Нацгвардію, було виконанням завдань російських спецслужб, з якими вбивця Вороненкова зв’язався ще в 2014 році.

Про те, що Паршов не збирався помирати, говорить наявність у нього посвідчення, яке він міг показати поліції, та відсутність мобільного телефону.

Тепер слідчі з'ясовують, як людина, котра перебувала в розшуку, змогла потрапити до лав Нацгвардіїі і взагалі без перешкод потрапити на територію України. Він звинувачувався у несуттєвому, але все ж правопорушенні економічного характеру.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", бабуся Дениса Вороненкова відмовилася прийняти труну з тілом онука. Екс-депутата відспівали у Володимирському соборі української столиці та поховали на одному з київських кладовищ.