Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький задекларував близько 14,5 мільйонів гривень.

"У декларації Біленький вказав мільйонні доходи, будинки, авто та ряд цінних паперів", - повідомляє сайт Єдиного державного реєстру е-декларацій.

У е-декларації чиновника вказуються 2,7 мільйона гривень та 435 тисяч доларів, які він заробив та заощадив продовж 2016 року.

Готівки Біленький задекларував у сумі 305 тисяч доларів та півмільйона гривень.

Також голова облради володіє 50% акцій цегельного заводу, що знаходиться у Петрівці-Роменській, 50% облігацій ТОВ "Будспецсервіс", 50% ТОВ "Спико", 34% ТОВ "Регіональна промислова група" і 100% ТОВ "Універсал".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Їздить чиновник на автомобілі Rover Range Rover Sport 2012 року випуску, а носить костюми від Brioni вартість яких від 70 тисяч гривень кожен.

Дружина Біленького володіє будинком площею 168 квадратних метрів та часткою будинку 89 квадратних метрів, а також двома автомобілями (Land Rover Range Rover Evoque 2013 і Hyundai IX35 2010 року випуску).

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Лещенко задекларував гроші нареченої.

До редакції порталу "Знай.ua" звернулися представники Полтавської ОДА, які підкреслюють, що вислів "заробив за 2016 рік" не можна застосовувати у даному випадку до посади голови обласної ради. Також, наполягають, що дружина володіє не майном, а лише частиною нерухомого майна.