Українські копи "кошмарять" власників європейських авто

Масова купівля українцями дешевих європейських авто і пересування з іноземними номерами без перереєстрації в Україні спровокувала рейди з виявлення незаконно ввезених машин. Їх проводять поліцейські спільно з співробітниками митної служби.

Асад перейшов в жорстокий наступ

Війська сирійського диктатора Башара Асада заявили про те, що взяли місто Хальфая і кілька сусідніх сіл на півночі провінції Хама. У ході зіткнень урядових військ і членів угруповання "Джабхат ан-Нусра" загинули сотні людей.

Жителі окупованих територій Донбасу залишаться без світла

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З вівторка, 25 квітня, Донбас залишать без світла. Причина – критична ситуація з оплатою послуг, що склалася за останні два з половиною роки.

Росія застосувала заборонену зброю в Сирії

Російський військовий літак скинув вакуумні бомби в районі Джіср-еш-Шугур сирійськоої провінції Ідліб.

Макрон виграв перший тур виборів у Франції

У Франції завершився перший тур виборів президента. Перемогу здобув кандидат від надпартійного руху "Вперед" Еммануель Макрон.

Український МЗС закликав РФ припинити провокації проти спостерігачів ОБСЄ

У зовнішньополітичному відомстві України підрив автомобіля на Донбасі назвали підтвердженням спроб Кремля і його терористів залякати працівників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.