Сьогодні, 23 квітня, у Франції проходит перший тур президентських виборів, в якому беруть участь 11 кандидатів.

Усі вони, а також чинний голова держави Франсуа Олланд, прибули до виборчих дільниць та віддали свої голоси. Останнім голосував лідер руху "Нескорена Франція" Жан-Люк Меланшон. Йому довелося постояти у черзі на дільниці у X окрузі Парижа. Кандидат поспілкувався з іншими виборцями та сфотографувався з усіма охочими.

Ультраправа кандидатка від "Народного фронту" Марін Ле Пен голосувала у місті Енен-Бомон на півночі країни. Вона прибула до дільниці у супроводі охоронців та журналістів.

Попередні результати президентських виборів оголосять сьогодні ввечері. За даними соцопитувань, ніхто з кандидатів не набере 50% у першому турі, тому 7 травня, швидше за все, відбудеться другий тур.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американська поліція евакуювала консульство Франції у Нью-Йорку через підозрілу автівку поблизу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще