Убивство Вороненкова: колега екс-депутата Держдуми спростував легенду ФСБ

Чутки про великі доходи та елітну нерухомість вбитого напередодні Дениса Вороненкова, які поширювалися переважно спецслужбами РФ, спростував екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов. На його думку, загиблий колега не володів такими нереальними статками, як йому приписували, а єдина нерухомість, яка була на нього зареєстрована – квартира у Москві.

Відставка голови БПП

Голова фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Гринів вирішив піти у відставку, щоб сконцентруватися на роботі радника президента, а також стратегічних питаннях.

Ядерні випробування у КНДР

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Представник Міністерства національної оборони КНДР заявив, що Північна Корея готова до нових ядерних випробувань, які заплановані на кінець поточного місяця.

Окупаційні дитячі табори: бойовики змушують неповнолітніх воювати

Бойовики залучили понад 100 неповнолітніх дітей до бойових дій на Донбасі. Відомо, що на окупованих територіях існує ціла мережа так званих військово-патріотичних таборів.

Стрілянина поблизу українського посольства в Лівії

Група невідомих обстріляла Посольство України в лівійській столиці Триполі. Припускають, що зловмисники використовували зенітний снаряд, або міну.

Штучне сонце: вченим вдалося створити потужне світило в лабораторних умовах

Німецькі вчені продемонстрували надпотужне штучне сонце, що світить з інтенсивністю у 10 тисяч разів більше, ніж фізичне світило.