Чутки про великі доходи та елітну нерухомість вбитого напередодні Дениса Вороненкова, які поширювалися переважно спецслужбами РФ, спростував екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов.

Відповідну заяву він зробив в ефірі телеканалу "1+1".

На його думку, загиблий колега не володів такими нереальними статками, як йому приписували, а єдина нерухомість, яка була на нього зареєстрована – квартира у Москві.

Пономарьов додав, що навіть це помешкання неодноразово намагалися незаконно відібрати співробітники ФСБ, кілька разів поспіль накладаючи арешт.

"У нього не було жодних активів. Все, чим переймався – врятувати квартиру", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Слід зазначити, що після вбивства екс-депутата Пономарьов заявляв, що він був не вигідний російським спецслужбам, адже володів важливою інформацію. Зокрема, про корупційну діяльність влади РФ, а також доказами державної зради Віктора Януковича – свого часу він свідчив у кримінальній справі, ініційованій ГПУ.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишнього російського депутата Дениса Вороненкова застрелили у центрі Києва. Дізнавшись про інцидент, голова Комітету з питань збройних сил Сенату США Джон Маккейн висловив думку, що мотивом вбивства швидше за все стало залякування опозиціонерів, які виступають проти політики Володимира Путіна.