Для Північної Кореї зовсім неважливо, що запуск ракет виявився невдалим.

Таку думку висловив російський експерт Андрій Фесюн, передають російські ЗМІ.

"Не принципово, якого роду була ця ракета, і навіть не принципово, що пуск був невдалим. Північна Корея, як і інші країни регіону, з усієї сили демонструє себе напередодні передбачуваних контактів з США", - сказав Фесюн.

Він вважає, що американський президент Дональд Трамп поки ще не визначився зі своїм ставленням до КНДР. Повідомлення в Twitter в зв'язку з цим брати до уваги не варто.

Також Пхеньян запуском ракети продемонструвати американському представникові в Пекіні свою важливість. "Мовляв, ми тут, у нас є ракети, дивіться на нас!", - Підкреслив експерт.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що державні північнокорейські ЗМІ опублікували в суботу, 18 березня войовниче пропагандистське відео, яке демонструє, як армія КНДР знищує американські війська, повідомляє Daily Mail. Видання зазначає, що "вибух" авіаносця США відбувся через кілька днів після того, як Кім Чен Ин погрожував рознести Америку в "попіл".