Британський електронний гурт Gorillaz влаштував глобальну вечірку на честь виходу першого за сім років студійного альбому.

Реліз платівки Humanz відбудеться лише 28 квітня, але українці можуть отримати до неї доступ вже зараз. Gorillaz розташували точки по усьому світу, де за допомогою спеціального додатку на iOS та Android можна стати учасником вечірку. Україну на світовій мапі представляє столичний парк Шевченка.

Зазначимо, що доступ до альбому Humanz буде відкритий лише 21-23 квітня. Крім того, в Instagram можна опублікувати щасливе фото з хештегом #HUMANZHOUSEPARTY та отримати шанс виграти подарунок від Gorillaz.

У новому альбомі віртуальний гурт порадує фанатів 20 піснями та ще шістьма треками з Deluxe edition. У композиціях можна почути голоси Денні Брауна, D.R.A.M., Pusha T, Зебри Кац та інших відомих виконавців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед офіційним релізом Gorillaz вже опублікували п'ять пісень з нового альбому.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще