Грецьке представництво відреагувало на повідомлення бойовиків "ДНР" про те, що так звана республіка відкрила своє представництво в Греції.

Як повідомляють офіційні грецька влада, Афіни не визнають "ДНР". "Греція ніколи не визнавала самопроголошену" Донецьку народну республіку, "- сказав в офіційний представник МЗС Греції Стратос Ефтіміу.

Раніше співорганізатор грецького суспільства Safe Donbass Андреас Заферіс в коментарі російським ЗМІ заявив, що в Греції відкрили офіційне представництво "ДНР". Більш того, він висловив упевненість, що скоро такі центри з'являться в інших країнах.

[[{"fid":"176615","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"489","width":"522","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що чутки про прибуття в зону проведення антитерористичної операції на сході України підрозділи жінок-снайперів викликали великий переполох серед бойовиків "ДНР". Басурін заявив, що в Артемівськ прибув підрозділ "Відьми", що входить в "Правий сектор".

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще