Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі Амір Хан (31-4, 19 КО) поділився очікуваннями від мегафайти Кличко - Джошуа.

"Я бачив Джошуа на тренуванні і на прес-конференції, і він виглядав дуже нервовим. Раніше я не помічав, щоб він так нервував перед поєдинками.

Це буде бій, який покаже всім, що з себе представляє Ентоні. Він буде битися з хлопцем, який, може, і трохи застарий, але все так само дуже небезпечний. Якщо Джошуа переможе, то стане новою суперзіркою" - цитує Хана BoxingScene.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Знай.ua зібрав також найцікавіші висловлювання і заяви Володимира Кличка перед боєм.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у вечорі боксу братимуть участь чотири олімпійських чемпіони.

Фото: Getty Images