Напередодні бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа, одного з найгучніших та найочікуваніших поєдинків року, Знай.ua зібрав найцікавіші висловлювання і заяви українського боксера:

"Я бився останній раз півтора року тому і за цей період назбирав достатньо енергії. Мої рушниці заряджені і я готовий вистрілити з них".

"Ніщо не може зупинити мене від досягнення моєї мети!"

"Якщо бути чесним, то я не відчуваю свої роки. Ви мені можете не вірити, але це так. Я не можу пояснити цього, але відчуваю, що я став тільки краще, ніж був раніше. Ті, хто не залучений в наш світ професійного боксу, можуть сказати, що цифри не можуть брехати. Але хіба це недолік? Особисто я так не думаю ".

"Бокс – це як Еверест. У вас є не так багато часу, коли ви можете піднятися на цю вершину. Деякі люди вмирають, так і не досягнувши її. Я не буду втрачати час. Це найважливіший бій у моїй кар'єрі, і в цей раз я не допущу помилок".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це буде мій найбільш значимий і найважливіший поєдинок у моїй спортивній кар'єрі. Я зроблю все для перемоги!"

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

"Ми обидва вміємо добре бити, Джошуа – дуже сильний хлопець. Чи є у мене страх? Я напевно був би психічно нездоровою людиною, якби у мене не було страху. Але це здоровий страх. Я впевнений в собі і спокійний. З іншого боку, я нервую, що змушує мене бути уважним, пильним і гострим, як ніж".

"Досвід – як валіза без ручки. З ним важко ходити, але без нього буває дуже зле. Ти можеш бути крутим профі, в тебе може бути багато молодечого здоров'я і сили, але досвід – єдине, що ти не можеш ковтати, як таблетки. Я набагато досвідченіший Джошуа, а значить, це мені зіграє на руку".

"Я знаю, які будуть наслідки, якщо я не прийму цей виклик. Я приймаю його, і я виграю".

"Джошуа молодий, він хоче заявити про себе. У нього великі м'язи, які дають йому впевненість. Він хоче зносити всіх на своєму шляху. Я з великою повагою ставлюся до Ентоні. Його наполегливості та фізичним можливостям. Він може боксувати, може піднімати тяжкості, він дуже сильний. Він міг би стати чемпіоном світу по крос-фіту. Я дійсно вважаю, що він може цього домогтися. Але крос-фіт – це не бокс. Бокс – солодка наука і тонкий лід".

Дивіться фільм "За канатами" від Sky Sports, присвячений підготовці Кличка до бою з Ентоні Джошуа:

"Я не боюся помилок тому, що вони найкраще можуть чомусь навчит..."

"Я насолоджуюся статусом андердога. Мені він подобається. Це змушує мене відчувати себе голодним. Я вже проходив через це. Я був андердогом в інших боях, наприклад, в поєдинку проти цього хлопця з Нігерії Семюеля Пітера, команда якого заявила, що я "небіжчик". Але подивіться, що сталося. Моя одержимість оживила мене".

"Ми живемо в божевільному світі, тому в такому жорстокому виді спорту, як бокс, потрібна повагу. Взаємна повага. Це те, що ми показали, і я пишаюся цим".

"Досвід не можна купити в магазині. Досвід набирається роками. У цьому моя перевага. Ти можеш приголомшливо підготуватися до бою, перебувати у відмінному настрої. Ти можеш вийти в ринг на підйомі, але ще до стартового гонгу розкришитися, як печиво. Все це я вже бачив. Все залежить від людини та її характеру".

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

"Зараз вже не так нудно, як було всі роки мого домінування. Ви можете любити мене чи ненавидіти, але коли людина весь час перемагає, стає нудно – я це розумію. Тепер у мене немає титулів, і в якійсь мірі я відчуваю полегшення. Я відчуваю себе спокійніше і вільніше. Раніше я був занадто сфокусований на захисті та обережності, тепер же все по-іншому, і мені подобається те, що на мені немає ніякого тиску".

"Я пишаюся, що я – українець. Україна – це моя країна, мій дім".

Знай.ua зібрав найавторитетніші та найцікавіші прогнози експертів на бій Кличко - Джошуа.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, WBA підготувала спеціальний пояс до бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images