Тренер Володимира Кличка Джонатан Бенкс в інтерв'ю The Guardian розповів як, на його думку, буде складатися поєдинок з Ентоні Джошуа. На думку Бенкса, Володимир, незважаючи на вік, залишається одним з найміцніших і грізних бійців.

"Я спаррингував з Володимиром роками, і я знаю, коли він не в формі, а коли – у відмінній готовності. 12-й раунд бою з Тайсоном Ф'юрі дуже вплинув на нього. Він говорив: "Не можу повірити, що один раунд змінив моє життя". Але він змінився і з тих пір одержимий. Зараз він хоче перемогти більше, ніж будь-коли", – розповів Бенкс.

За словами Бенкса, досвід часто перемагає молодість, хоча з боку здається, що вік – недолік. "Напевно, так думав і Майкл Муррер, коли бився з Джорджем Форманом. Або ж сам Форман, коли він воював з Мохаммедом Алі в Заїрі. Коли віковий боксер не ухиляється від бою, вам краще звернути на нього увагу, оскільки досвідчений боєць знає те, чого не знає молодий. Ось чому я вважаю, що Володимир виграє у Джошуа".

Джонатан Бенкс вважає, що в майбутньому поєдинку переможе той, хто впорається зі своїми емоціями: "Емоції відволікають, і хто буде їх краще контролювати, той і переможе".

Знай.ua зібрав найавторитетніші та цікаві прогнози експертів на бій Кличко - Джошуа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, WBA підготувала спеціальний пояс до бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images