Американський рефері Девід Філдс, чия професійна кар'єра триває вже 17 років, буде працювати в ринзі 29 квітня під час бою Кличко - Джошуа.

Рефері з Нью-Джерсі свою професійну кар'єру почав в 2000 році і з тих пір провів більше 200 поєдинків, останнім з яких став бій між Ріккі Лопесом і Пабло Крусом, що відбувся в березні. В активі Філдса також робота на боях Ковальов - Хопкінс і Гловацький - Хук.

Біля рингу працюватимуть судді Дон Трелла (США), Нельсон Васкес (Пуерто-Ріко) і Стів Вайсфельд (США).

Знай.ua зібрав найавторитетніші та цікаві прогнози експертів на бій Кличко - Джошуа.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, WBA підготувала спеціальний пояс до бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images