Приморські регіони активно готуються до курортного сезону та запрошують на травневі свята відпочивальників з усієї України. Та чи дійсно місцеві заклади відпочинку готові до напливу туристів, спробувала переконатися киянка, яка відвідала Скадовськ, що на Херсонщині. Жінка була неприємно вражена поїздкою.

У соцмережі киянка Наталія розповіла, що відпочинок їй зіпсували вид на пляж та ресторани, які вона відвідала.

"Учора з робочим візитом була в Скадовську. Не хочу образити скадовчан, але пляж так і залишився сірим (маю на увазі пісок). Працює техніка, яка все зламала, перекрила канавами, видовище не з приємних", написала жінка.

Але найбільше розчарування отримала киянка після відвідування одного з місцевих ресторанчиків. Жінка замовила хачапурі. Проте вона залишилась повністю розчарованою сервісом ресторану.

"A тепер про головне! Хвалені хачапурі в "Перехресті", виявилися цинічною подобою. Ha вигляд ніби й нічого, а на смак - непропечене тісто c яєчнею. Bce! Сир довго шукали, офіціант сказав, що він повинен бути під яєчнею. Якщо він там і був, то грам 5-10, так як смаку сиру ми так і не відчули. Розчарування в черговий раз, a коштує 25 грн", - з сумом написала Наталя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, більшість курортних міст в Україні оголосили, що готові вже у травні приймати туристів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", російські туристи скаржаться на цькування з боку інших відпочивальників на курортах у Туреччині.