Російські туристи скаржаться на цькування з боку інших відпочивальників на курортах у Туреччині.

Про це в "Живому Журналі" повідав український блогер Андрій Скатерний, який пише під ніком Asket.

Киянин розповів, що під час відпочинку за кордоном підслухав цікаву розмову між двома туристками з Росії:

"Лежу на пляжі, читаю книгу. До сусідньої парасольки, де лежать двоє, підходить невелика група народу, і тітка з неї ставить настороженим голосом питання:

- Здрастуйте, а ви з Росії?

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

- Так.

- Ой, як чудово! - голос у тітки одразу теплішає. - А то тут така ситуація. Ми ось недавно до одних із Молдавії підходимо познайомитися, а вони питають - ви росіяни? - і спинами до нас повертаються. А он цих хлопців українці та грузини взагалі мало не матом послали, уявляєте?! І ми тут ось ходимо, своїх збираємо, щоб скарги у готель написати, що ж це таке? Ми ж відпочити приїхали, а з нами ніхто навіть у волейбол грати не хоче. А ще в спину співають про це, знаєте, ла-ла-ла і про президента нашого. Беззаконня! Ви не знаєте, кому тут можна поскаржитися, а то менеджер готелю нас не розуміє?"

Після цього жінка спробувала "завербувати" і блогера, проте той лише побажав їм удачі. Причому українською мовою.

"Коротше, виявивши, що практично всі вихідці з інших країн гребують спілкуватися з нацією шахраїв і злодіїв, вони вирішили, як у дачному кооперативі, зібрати ініціативну групу і поскаржитися голові. Тільки про що вони збираються скаржитися? Чого вони хочуть? Щоб адміністрація змусила інших туристів мінімум по дві години на день грати з росіянами в настільні ігри? Ідіоти", - додав чоловік.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Захарова покликала "мужніх" туристів до Криму.