Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодницький заявив, що планує завершити розслідування у справі відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова вже в травні 2017 року.

"У мене як у керівника САП це провадження поставлено до завершення, запланованого в травні. Як воно реально буде відбуватися, час покаже", - сказав Холодницький в ефірі одного з українських каналів.

При цьому він зазначив, що на терміни розслідування може вплинути позиція захисту. За словами прокурора, захист постійно затягує розгляд матеріалів справи і таким чином маніпулює.

"Це може тривати місяцями - один-два-три", - сказав Холодницький.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в київському готелі "Національний" пройшла звітно-виборна Конференція ФДУ, в ході якої за кандидатуру Насирова в якості нового президента Федерації дзюдо проголосували 22 з 23 делегатів конференції.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще