Сьогоднв, 27 квітня Солом'янський районний суд Києва продовжив запобіжний захід Насірову у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави 100 мільйонів гривень. Запобіжний захід продовжено ще на два місяці. Після внесення застави на Насірова одягли електронний браслет.

У кулуарах приміщення суду відсторонений очільник Державної фіскальної служби України, відповідаючи на питання журналістів, заперечив, що після оголошення підозри відвідував візовий центр у Києві.

Нагадаємо, що 18 квітня Олексій Тамразов на своїй сторінці в Facebook опублікував знімок, зроблений у візовому центрі vfs.global, де був помічений чоловік у темних окулярах, дуже схожий не Насірова.

Сам Насірова пояснив наявні в Інтернеті фото збігом обставин.

"Ця фотографія була зроблена в ТРЦ "Гулівер" на п'ятому поверсі, де я купував воду. Звідки взялася інформація, що я був у візовому центрі, я не знаю, я там не був", - сказав Насіров.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він також зазначив, що поблизу квартири, де він мешкає після внесення застави, є кілька візових центрів і при бажанні він міг би скористатися ними.

Як повідомляв сайт Знай.ua, начальник відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків заявив, що Роман Насіров має можливість вибратися за кордон.