Спілкуватися із російськими ЗМІ вже увійшло в звичку музиканта Івана Дорна. Не встигли вщухнути обговорення його антиукраїнських заяв кремлівським журналістам, як співак черговий раз повторив подібну витівку.

Цього разу він стверджує, що попередні слова просто зрозуміли неправильно – нещодавно таку ж позицію відстоював і його менеджер Андрій.

Співак закликав фанатів заспокоїтися і звернути увагу на музику.

"Будь-яка хитра фраза, з якої можна видавити якийсь заголовок, обов'язково буде заголовком і буде використана проти мене", - бідкається Дорн.

Не оминув увагою і російську співачку Юлію Самойлову, якій заборонили в'їзд в Україну: музикант навіть припустив, що це нібито було заздалегідь сплановано. При цьому він не забув похвалити "винахідливих" росіян:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

" Звичайно, зі сторони Росії вийшов такий хитрий хід. Всі знали, що її не пустять, тому що вона була в Криму", - додав Дорн.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що одразу після скандалу з інтерв'ю російським журналістам Іван Дорн випустив новий альбом, в яком немає жодної пісні українською.