Інформація про те, що казахстанський чемпіон WBC, WBA, IBF, IBO в середній вазі Геннадій Головкін (37-0, 33 КО) і британський чемпіон WBO Біллі Джо Сандерс (24-0, 12 КО) проведуть поєдинок 17 липня в столиці Казахстану – Астані, поки не підтверджена офіційно.

Інформацію про бій повідомив пресі керівник управління туризму, фізкультури і спорту Астани Берік Марджікпаєв. Однак пізніше акімат міста Астани оприлюднив заяву, що спростовує цю новину:

"Столичний акімат повідомляє, що інформація про те, що 17 липня 2017 року відбудеться бій Головкіна, не відповідає дійсності. Акімат не є офіційним організатором даного заходу і не володіє інформацією щодо умов проведення даного бою. За надання некоректної інформації керівнику Управління фізичної культури та спорту міста Астани Берік Маржікпаеву оголошено зауваження".

Нагадаємо, Сандерс заявив, що готовий в будь-який час провести бій з Головкіним, і не сумнівається в своїй перемозі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Сандерс закликав Головкіна не витрачати час і прискорити переговори про бій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото – Getty Images