У магазинах Google Play і App Store з'явилася збірка "Yes, It's Ukraine".

Як повідомляє Cultprostir, до складу збірника входять восьмеро композицій українських виконавців, які співають англійською.

Формуванням проекту займалося музичне digital-агентство "Soundbuzz". В нього увійшли такі українські виконавці, як Cepasa, Cherokey, Tape Flakes та інші.

"Мої закордонні колеги, які працюють в музичній індустрії, часто запитують про Україну і хочуть почути цікавих артистів. У таких випадках плейлисти і диски часто неефективні. Нам був потрібен новий формат, завдяки якому людина швидко отримає доступ до музики, побачить артистів і отримає всю необхідну про них інформацію. Таким рішенням і стала збірка Yes, It 'Ukraine", - розповіла засновник агенції Дарця Тарковська.

Читайте також: Візитом Білик у Крим зацікавилися правоохоронці

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Компіляція складена в інноваційному форматі 3plet, який дозволяє швидко ознайомитися з усіма матеріалами кожного учасника добірки - фотографіями, текстами пісень та ін.

У планах "Soundbuzz" випустити другу частину збірки. Цього разу в неї повинні будуть увійти артисти, які виконують пісні українською мовою.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську запустили перше громадське радіо, яке розташоване в ресторані.