Телеканал Léman Bleu зі Швейцарії влаштував цікавий експеримент. Кореспонденти та оператори компаній відмовились від стандартних відеокамер та перейшли на iPhone.

Нове покоління смартфонів від Apple здатне записувати відео з розширенням 4К. Відтепер для якісної картинки журналістам не обов'язково мати при собі величезні камери, з якими важко бути мобільним. Також у камері нового смартфону є функція стабілізації зображення, що мінімізує різницю з професіональною камерою.

Експеримент компанія розпочала ще влітку, а зараз вирішила повністю перейти на iPhone. Репортажі записані на смартфон мали успіх.

Крім того, у Léman Bleu запевняють, що відтепер кореспонденту не обов'язково мати поруч колегу-оператора. Сюжет можна записувати за допомогою селфі-палиці.

Читайте також: У США набуває популярності пересадка волосся на обличчя

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше американська газета Chicago Sun-Times замінила професійні фотоапарати на смартфони від Apple. Компанія навіть звільнила з цього приводу штатних фотографів.