Американець Джеймс Брістл з Мічигану довгий час займається фермерством. Разом із товаришем він почав копати на своїй ділянці траншею для дренажної труби.

Однак, під час робіт чоловік наткнувся на дивні кістки. Фахівці Музею палеонтології стверджують, що це останки мамонта, яким від 11 до 15 тисяч років.

Про це повідомляє АВС.

Зараз на фермі Брістла проходять археологічні розкопки. Спеціалістам вдалося вже виявити 20 відсотків кісток стародавнього ссавця.

"Ми вважаємо, що люди були тут могли обробляти і ховати м'ясо, щоб потім за ним повернутися" - розповіли в Мічиганському університеті, при якому знаходиться музей.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Ведмедів реабілітують у природних умовах на Закарпаті (фото)

Нагадаємо, що вчені дійшли остаточного висновку - доісторична мегафауна вимерла зовсім не через змін клімату і нестачі їжі. За повне зникнення мамонтів, шаблезубих тигрів, шерстистих носорогів і гігантських броненосців відповідають люди. Саме наші первісні предки винищили представників цих видів.