Компанія Bethesda розпочинає в Сполучених Штатах продаж газованого напою Nuka Cola Quantum. Він з'являється у рольових іграх Fallout 3 і Fallout: New Vegas.

Про це пише прес-служба компанії у Twitter.

"Надходження напою у продаж присвятили виходу Fallout 4. Газована вода буде доступна лише в одній торговій мережі країни", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: YouTube запустив відео-сервіс для геймерів

Згідно інформації, Quantum - рідкісний вид звичайної Nuka Cola - "Ядер-Коли", кришки від якої в постапокаліптичній Америці, де розгортається дія ігр Fallout, використовуються замість грошей.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

За сюжетом, торговці віддають їм перевагу, оскільки вважають, що через розруху кришки складно виготовляти і вони довгий час не будуть знецінюватися.

Випиваючи Nuka Cola Quantum, персонажі отримують додаткові бали для здійснення різних дій у боях. Проте, водночас, зростає рівень радіоактивного зараження організму.

Нагадаємо, Fallout 4 надійде в продаж 10 листопада у версіях для PC, PS4 і Xbox One. Місцем дії, у відповідності з традиціями, буде американське місто Бостон.