У соціальних мережах лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко, якій 27 листопада виповнилося 55 років, порівняли з героїнею фільму "П'ятий елемент", роль якої зіграла Мілла Йовович.

На схожість нарядів звернув увагу журналіст Михайло Голуб на своїй сторінці в Facebook.

Інші інтернет-користувачі також не залишили цей факт без уваги.

"Коли побачила Ю.В. в цьому платті, то злякалася. Ні, ну як таке надягати, сукня хороша, але взагалі не підходить", - зазначили в коментарі до фото.

"55-й елемент", "Костюм супровідниці гуманітарного конвою. Банальщини яка", "Like a virgin", "Втратила орієнтування не тільки в просторі, але і в часі", - іронізують користувачі.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Це не п'ятий елемент, а зайвий елемент", - пише у Facebook Андрій Кирилов.

Читайте також: Я впізнаю її з тисячі: соцмережі продовжують кепкувати над зачіскою сенатора РФ (фото)

Нагадаємо, Тимошенко потрапила до п'ятірки рейтингу "100 найвпливовіших жінок України", який складає український журнал "Фокус". Також до п'ятірки увійшли Наталія Яресько, Валерія Гонтарєва, Олена Пінчук та Ека Згуладзе.