В інтернеті висміяли виступ президента РФ Володимира Путіна перед Федеральними Зборами.

Користувачі Twitter активно обговорюють і коментують путінське послання.

"Тільки Аллах знає, навіщо вони це зробили. Мабуть, Аллах вирішив покарати правлячу кліку в Туреччині, позбавивши її розуму і глузду", - заявив Путін, коментуючи ситуацію зі збитим російським бомбардувальником Су-24.

Ці його слова стали приводом для численних жартів.

Багато користувачів соцмереж відзначили, що коли Путін говорив про корупцію, камера показувала одіозного генерального прокурора РФ Юрія Чайку. Навколо останнього нещодавно вибухнув корупційний скандал.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Путін екстрено прибув в окупований Крим (фото)

Путін також пригрозив, що Туреччина "не відкараскаються помідорами".

"В основі наших дій буде, насамперед, відповідальність перед своєю країною, перед своїм народом. Ми не збираємося і не будемо брязкати зброєю. Але, якщо хтось думає, що, зробивши підлий військовий злочин - вбивство наших людей - вони відкараскаються помідорами або якимись обмеженнями в будівельній та інших галузях, то вони глибоко помиляються", - підкреслив Путін.