Президент Російської Федерації прибув з робочим візитом в анексований Крим.

Про це повідомляють Новини Криму.

В аеропорту Сімферополь Путіна зустрів "глава" Криму Сергій Аксьонов. Очікується, що президент РФ відвідає офіс підприємства "Крименерго".

"Володимир Путін з аеропорту поїхав в "Крименерго", де візьме участь у запуску першої нитки енергомоста", - написав у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

Вже було кілька спроб запустити його, але всі вони закінчилися невдачею.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Російські військові стріляли сигнальними ракетами в бік Чонгара

Путін під час запуску повідомив про можливість збоїв у роботі енергомоста, який він особисто запустив в окупованому Криму вчора ввечері.

Про це Путін сказав під час запуску першої нитки енергомоста Крим-Кубань, передає Інтерфакс.

"Звичайно, там багато нового обладнання, яке використовується на цьому проекті. Тому його ще треба буде, напевно, донастроювати. Ми повинні попередити споживачів, громадян, жителів Криму, що ще можливі якісь збої", - сказав він.