Коли ви думаєте, чим прикрашати новорічну ялинку в цьому році, то квіти, скоріш за все – останнє, що спаде вам на думку. Проте, багато людей в світі вирішили, що мішури, блискіток та кульок цього року вже не достатньо. "Знай" зробив для вас добірку найкрасивіших "заквітчаних" ялинок.

Хтось обирає для декору штучні квіти, хтось віддає перевагу живим чи висушеним квітам, але результат в кожному випадку просто приголомшливий.

Важко сказати, хто першим придумав прикрасити ялинку до свят, адже, як відомо, всі геніальні ідеї просто літають у повітрі, а люди весь час шукають щось новеньке.

Читайте також: ТОП-10 дивних місць для новорічних корпоративів

Якщо вам здається, що це все одно недостатньо креативно для вас, пропонуємо надихнутися прикладом новорічного декору від лікарів. Коли ви думаєте про лікарню, навряд чи ви одразу згадуєте про Різдво чи свята, проте, наш список може змінити ваше ставлення до цього. Ну, хоча б на сезон зимових свят.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, не забувайте обрати для себе та своїх близьких подарунки, які точно забудуться ще не скоро. Кореспондентів Знай.ua пошуки екзотичних варіантів завели на інші планети, та навіть у інші галактики.