Нідерландський дизайнер Ерік Стелманн спроектував незвичайний кігтегострик.

Котячий аксесуар може виконувати дві функції одразу: служити прикрасою інтер'єру і здійснювати психотерапевтичний ефект на домашніх улюбленців.

Інноваційність нового кігтегострика полягає в тому, що він виконаний у вигляді собаки. Він так і називається - DOG, що в перекладі з англійської означає "собака".

Зменшений кігтегострик у вигляді собаки називається PUP, що перекладається як "щеня".

"Він не тільки захистить меблі від пазурів вихованця, але також дасть коту можливістю помститися своєму" природному ворогові ", - зазначив дизайнер.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Читайте також: "Сердитий котик" подав позов на виробника кави

І, дивлячись на фотографії і відео, на яких кішки з захватом впиваються пазурами в собачі фігури, можна з упевненістю сказати, що їм новинка до душі.

Нагадаємо, в Японії працівникам однієї з місцевих фірм дозволили брати з собою на роботу своїх котів. Це пояснюється прагненням поліпшити продуктивність праці в організації.