Сестра знаменитої світської левиці Кім Кардашьян Хлої опублікувала на своєму фан-сайті фотографію, на якій вона позує повністю голою, повідомляє The Daily Mail.

Знімок був зроблений її 20-річною сестрою Кендалл Кеннер під час відпустки 31-річної Хлої на острові Сен-Бартельмі у Франції. Про саму фотосесії Кардашьян розповіла, що вона не очікувала від себе такої сміливості, ще в недавньому інтерв'ю вона запевняла, що не готова до ню-фотосесіям.

Читайте також: Сімейство Кардашьян стало об'єктом наукового дослідження

"Усі розійшлися спати, а нам стало нудно... Ми з Кендалл трохи випили і почали розважатися, що згодом переросло у справжню фотосесію. Я багато працювала над своїм тілом і розумом, і досі не розумію, звідки в мені взялося стільки мужності , щоб зробити це фото ", - розповіла Хлої.

Тим часом британське видання пропонує читачам згадати знамениту фотосесію Кім Кардашьян, на якій вона позує в бікіні. Зірка сидить на човні, повернувшись спиною до об'єктиву камери - в точності як і Хлої на своєму знімку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще