Накурений лінивець став обличчям нової рекламної кампанії, яку запустив парламент Нового Південного Уельсу в Австралії. Цією рекламую вони хочуть запобігти курінню конопель серед молоді. Гаслом кампанії стало: "Під травкою ти стаєш гіршим", пише abc.net.au, повідомляє Знай.

Рекламна кампанія отримала широкий розголос в соціальних медіа та трималася в топах обговорень в автралійському сегменті Twitter.

Більшість юзерів підмітили, що реклама з обкуреним лінивцем, якого зобразили в різних життєвих ситуаціях, неймовірно кумедна та є веселим подарунком до Різдва.

У цієї кампанії також є свій вебсайт, сторінки в соцмережах, де розміщено відео, зображення та подарунки, які заохочують молодь триматися подалі від марихуани.

Читайте також: У Канаді легалізують марихуану

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В першому ролику, лінивець Деліла, яка зображена як підліток, сидить в шкільному класі та намагається зібратися з думками. Підпис до ролика говорить: "Коли ти розумієш, що краще братися за книжки, ніж за бонг" (пристрій для куріння). Наступним є Джейсон, який сидить накурений за вечерею та намагається зібрати клепки до купи. І, нарешті, останній герой – Дейв, який присутній на вечірці, але десь літає.

Прем'єр -міністр Майк Бейрд запевнив, що жоден лінивець під час зйомок не постраждав, написавши про це в свій Twitter.

За словами прем'єра, кампанія була створена, аби попередити молодь, доки марихуана не стала для них серйозною проблемою.