"Трагедія старості не в тому, що людина старіє, а в тому, що вона душею залишається молодою". Оскар Уайльд

Незвичайну фотосесію "Відображення" представив глядачам американський художник Том Хассі (Tom Hussey). На його знімках літні люди дивляться в дзеркало і бачать там своє віддзеркалення в молодості.

Фотографії справляють сильне враження. Ідея фотографії з дзеркалом і віддзеркаленням - не нова. Однак Тому Хассі вдалося вкласти в знімки дуже глибоке відчуття зв'язку між сидячим перед дзеркалом і його віддзеркаленням.

Фотографа з Далласа надихнув на це проект американський ветеран словами "Я не можу повірити, що дожив до 80. Я відчуваю, як ніби я щойно повернувся з війни. Я дивлюся на себе в дзеркало, а бачу цього старого ... ".

Читайте також: Перший день "Червоного вина" в Мукачеві (фото)

Спочатку перед художником стояла ціль створити проект для реклами нового препарату для літніх людей з хворобою Альцгеймера. Це захворювання виражається порушеннями пам'яті, людина позбавляється спогадів. У результаті фотографу вдалося придумати і створити шалено глибокі та заворожуючі образи, які самі по собі стали предметом захоплення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фотографії викликають бурю емоцій: від самих піднесених - замилування витонченим задумом, до шалено сумних.