Каннський фестиваль це завжди знакова подія не лише у світі кіно, але й у світі моди. Саме тут голівудські актори задають хороший тон та вказують на модні напрямки, демонструючи красиві образи, мастерно створені найвідомішими кутюр'є.

Дивовижні сукні, дорогі прикраси, витончені аксесуари приваблюють мільйони глядачів зі всього світу. Однак серед зіркового бомонду стаються і справжні провали: коли зовнішній вигляд акторів здатний зруйнувати будь-яке, часом найпозитивніше враження від фільму, в якому вони зіграли свої ролі. Про це пише видання kinoafisha.ua.

Читати також: Шерон Стоун насолоджується новим коханцем

Із несмаком підібрані сукні, які оголюють тіло зірок, майже ніколи не викликають в глядачів захоплення. Також не до вподоби глядачам і занадто космічні сукні чи плаття із елементами пір'я. Відтак, приміром, сукні Джулі Атлас Муз на Каннському кінофестивалі у 2010 р, Карлі Клосс на Каннському кінофестивалі у 2014 році, Белли Хадід в Каннах у 2016 зазнали різкої критики через надмірну оголеність. Втім, прихильники пробачають такі провали своїм кумирам і все-рівно продовжують їх обожнювати.