НАК "Нафтогаз України" розрахував, що на виплати субсидії в 2017 році буде потрібно близько 70 мільярдів гривень. Але в бюджеті передбачено лише 47 мільярдів гривень.

Про це йдеться в річному звіті компанії, оприлюдненому в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Запланована сума покриє лише 67% від необхідного обсягу фінансування. За прогнозом "Нафтогазу", 33% дотацій не будуть оплачені. Це означає, що кожен третій українець не отримає субсидію.

"За розрахунками" Нафтогазу", в 2017 році в бюджеті буде передбачено коштів на фінансування субсидій для оплати за природний газ на 23 млрд гривень менше розрахункової потреби в таких субсидіях", - наголошується в звіті.

Станом на 31 грудня 2016 року сумарний обсяг субсидій, що не профінансовані держбюджетом, становить 24 мільярди гривень. З 2015 року ще залишилися недофінансованими 8 мільярдів гривень соцвиплат, а з 2016 року залишився борг в 16 мільярдів гривень.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, українців очікують чималі суми штрафів за приховування доходів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще