Завершився другий ігровий день масштабного кіберспортивного турніру з дисципліни Dota 2, який на цьому тижні проходить в Палаці Україна.

У першому протистоянні дня зустрічалися дві команди з одного регіону (Південно-Східної Азії) - Team Faceless і TNC pro team. Зустріч цих колективів вийшла дуже яскравою і конкурентної, а результат вирішувався на третин карті, де хлопці з Faceless виявилися сильнішими за свого опонента.

Наступними на сцену Kiev Major піднялися чемпіони світу з Dota 2. Переможці минулого Major-турніру OG в 1/8 фіналу зустрілися з тріумфаторами The International 2016 - Team Random (ex-Wings). Команди продемонстрували неймовірну гру, а боротьба за вихід до чвертьфіналу йшла до останнього. У підсумку, OG все ж вдалося здобути перемогу і пройти далі.

У третьому матчі дня знову зустрічалися команди з одного регіону - на цей раз з Північної Америки. Протистояння Evil Geniuses і Thunderbirds не вийшло надто цікавим, тому як EG в двох картах повністю переграли свого суперника і спокійно вийшли в чвертьфінал.

Закривати другий ігровий день плей-офф довелося одному з фаворитів турніру Team Secret матчем з головним аутсайдером - бразильським колективом SG e-sports. Час був вже пізнім і багато глядачів покинули Палац Україна, подумавши, що Secret легко обіграють свого суперника, а дивитися там немає на що.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак вийшло все зовсім не так. Так, Секретні впевнено взяли першу карту, не залишивши шансів своєму суперникові, але в наступних двох бразильським дотерам вдалося зробити справжнє диво. Зал підтримував SG як тільки міг, на що бразильці відповідали своїми успішними діями в грі, і, в підсумку, здобули вольову перемогу і зробили головну сенсацію цього турніру.

Уже в суботу, 29 квітня, пройдуть всі матчі 1/4 фіналу турніру. Пряму трансляцію з місця подій ви можете подивитися на платформі Twitch, в соціальній мережі Вконтакті, на Youtube, а також в самому клієнті гри Dota 2. Записи ігор ви можете подивитися на Youtube-каналі Dota2RuHub.

Дивіться також найкращі моменти другого дня плей-офф Kiev Major:

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв результати першого дня плей-офф Kiev Major.